En olycka förverkligade drömmen!

Drömmen och planen om att ta fram ett ergonomiskt täcke har funnits under lång tid: Ett täcke som håller för lek och bus i hagen, som har hög hållbarhet och kvalitet och är bekvämt för hästen att ha på sig. Det är många täcken genom åren som hamnat i symaskinen för optimering och anpassning. Laboreringen har på gått länge och tankarna har varit många.
Många täcken är för stora för våra alltmer moderna och slanka sporthästar. Länge har jag tänkt på hur drömtäcket skulle vara utformat och länge letade jag efter en tillverkare.
Men det dröjde ända till en dag då jag hade hamnat på sjukhus efter en avfallning från min häst där jag bröt ryggen. Lyckligtvis ådrog jag mig en fraktur som precis inte skadade ryggmärgen och som kunde stabiliseras med skruvar och stag.
Det var först efter denna olycka som jag fick fart på min dröm. Hemma under rehabiliteringen började jag skissa och mäta och testa och mäta flera gånger till. Letade efter tillverkare och kollade efter patent och varumärkesskydd. Det blev flera omgångar prototyper och många justeringar och små ändringar innan produkten var tillräckligt nära perfekt för att lanseras. Det var mycket jag inte visste, men jag visste att jag ville göra detta nu, inte senare.

En dröm utan en plan är bara en önskan.

/ Annelie Manberger
Fyra månader efter att jag bröt ryggen på den hästen som orsakade olyckan.
PRENUMERERA/FÖLJ OSS
Missa inga nyheter eller erbjudanden.
©2023 EquoIQ - Web & E-commerce by Area81.se